Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Vrolijke toneelmiddag bij de Gendtse Ouderenvereniging

woensdag 18 september 14:00 uur

GENDT - Woensdagmiddag 18 september staat er bij de Gendtse Ouderenvereniging een vrolijke toneelmiddag op het programma. Deze activiteit stond oorspronkelijk voor 24 mei op het programma, maar kon toen door omstandigheden helaas niet doorgaan.

Er worden deze middag door toneelgroep Jong Belegen uit Bemmel, twee komische eenakters gespeeld. In de eerste eenakter krijgt de levensgenieter, maar zieke graaf Roderick bezoek van een groep dames die Roderick beterschap komen wensen. Roderick mag eigenlijk geen bezoek ontvangen, dus lopen de spanningen hoog op en zijn de komische misverstanden weer niet van de lucht. In de tweede klucht komt Willy bij de gravin om de hand van zijn grote liefde, dochter Silvia te vragen. De gravin heeft haar bedenkingen totdat Willy, na gegil uit de keuken, waar groot gevaar dreigt, zich als een grote held gaat gedragen. Ook nu zijn de komische misverstanden allemaal niet bij te benen kortom, het wordt deze middag weer een dolle boel in Providentia.

Ook niet-leden zijn welkom. Zij betalen wel entree, waarbij de koffie met cake is inbegrepen. Er is natuurlijk weer een gezellige verloting met fraaie prijzen en ook 'n hapje tussendoor ontbreekt deze middag niet. De aanvang is 14.00 uur in de zaal van Providentia.                                                                


deel deze activiteit