Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Wijkvereniging Het Kempke zoekt oud-leden in verband met 40-jarig jubileum

zaterdag 23 maart 17:00 uur

Foto:

HUISSEN - Ze zeggen wel eens dat de tijd vliegt, maar in het geval van wijkvereniging 't Kempke in Huissen is dat zeker van toepassing. We moeten dan ook helemaal terug naar het jaar 1979. Het jaar waarin de wijkvereniging officieel is gestart.

Het huidige bestuur vindt dat ze dit 40-jarige jubileum niet zomaar voorbij mogen laten gaan en zij hebben dan ook een gezellige bijeenkomst georganiseerd op 23 maart in De Buitenpoort voor alle leden én oud-leden van de wijkvereniging. Of je nu nog steeds in Huissen woont, binnen Lingewaard bent blijven hangen of helemaal aan de andere kant van de wereld terecht bent gekomen, wijkvereniging 't Kempke zoekt zoveel mogelijk oud-leden. Zodat we met oude en nieuwe leden dit bijzondere jubileum kunnen vieren.

Op 23 maart is de start in De Buitenpoort om 17.00 uur met een drankje, een hapje eten en lekker borrelen inclusief muziek en diverse activiteiten voor jong en oud. Want we organiseren natuurlijk ook weer wat voor de kleintjes, die zijn ook welkom!

Voor iedereen staat er een welkomstdrankje te wachten, de rest van de consumpties zijn voor eigen kosten. Alle oud-leden zijn natuurlijk welkom, en als je mee wilt eten dan vragen we een kleine bijdrage van 10,00 euro. Leden hoeven geen extra bijdrage te betalen voor deze activiteit. Leden en oud-leden zijn welkom, maar wel even vooraf aanmelden! Op www.het-kempke.nl staat meer informatie of stuur ervoor een email aan info@het-kempke.nl.


deel deze activiteit