Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles
  • (47)
    Evenement

Zesde editie van festival Under the Milky Way in Huissen

zaterdag 7 september 13:00 uur

Foto: Dian Helsen

HUISSEN - Zaterdag 7 september is het weer zover! Een nieuwe aflevering van festival 'Under the Milky Way'. De zesde editie en deze zal opnieuw plaatsvinden op de 'surfweide' aan de Badweg in de uiterwaarden van Huissen.

Thema van dit jaar is '1001 nacht!'. Sprookjes in een sprookje. Aladdin, Ali Baba, Sinbad en de fakir, wie ken ze niet. Sprookjes laten je wegdromen uit de realiteit en dat kan vaak best lekker zijn. Relaxte zithouding, handen in de nek, ogen gesloten en een zonnetje op je gezicht. Een grote groep enthousiaste vrijwilligers is al druk in de weer om met het thema het terrein fleurig aan te kleden. Voor de kleintjes onder ons zal er in de middag weer veel te beleven zijn. Neem je ouders maar mee. Zijn kunnen verderop genieten van live-muziek.

Vanaf 13.00 tot aan 00.30 uur op het festivalterrein twee podia. In de middag zijn er op de relaxweide singer-songwriters, een Open Podium en in de inmiddels beroemde 'Secret Pleasure Kot' zal coverband 'New Sensation' in drie sets helemaal los gaan. Volop live-muziek van rock tot blues en streaming pop tot funky-soul. Onder andere Milo, ’70 Tush, Temple Fang, Naked Sweat Drips, Drunken Dolly, en local heroes (!) gaan afsluiten met een fenominale tribute to Pear Jam.

Het volledige programma is nog niet bekend, maar hou de site en facebookpagina van het festival in de gaten. Entree tien euro in de VVK en aan de kassa (indien voorradig) 15 euro. Jeugd tot 18 jaar (met ID) heeft gratis toegang.


deel deze activiteit