Logo gemeentenieuwsonline.nl
  • Alles

Zingen voor je Leven geeft concert in Theaterkerk

zondag 24 februari 15:30 uur

Foto: Sifra Kock

BEMMEL - Op zondag 24 februari om 15.00 uur geeft het koor Zingen voor je Leven Nijmegen een groot concert in de Theaterkerk van Bemmel. Het koor maakt deel uit van het landelijke korennetwerk van Stichting Kanker in Beeld.

In het koor wordt gezongen door mensen, die geraakt zijn door kanker. Het plezier in zingen staat daarbij centraal. En dat is tijdens de repetities en optredens van de gezichten af te lezen. Koorleden hoeven geen zangervaring te hebben. Iedere stem is welkom. En dat dat ook harmonisch klinkt, kan op 24 februari tijdens het concert ervaren worden.

Het repertoire bevat liedjes van over de hele wereld en uit verschillende culturen, die eenstemmig, in canon of meerstemmig ten gehore worden gebracht. Voor de koorleden werkt het zingen helend en verbindend bij de verwerking van kanker. Het koor Zingen voor je Leven Nijmegen geeft dit concert samen met de Zingen voor je Leven koren Arnhem en Ede. En hoewel we zonder muzikale begeleiding repeteren zijn we enorm trots op de muzikale ondersteuning van Esther de Graaf op fluit en Diana de Vries op harp tijdens het concert.

De opbrengsten zijn geheel ten bate van dit bijzondere koor. Wilt u horen hoe enthousiast de koorleden zingen? Of zijn er familieleden, vrienden of buren die interesse hebben in ons concert. Op de website staat informatie over het concert. Iedereen die ons concert wil bijwonen. kan een kaartje voor 7,50 euro bestellen via zingen@zingenvoorjeleven-nijmegen.nl of via http://zingenvoorjeleven-nijmegen.nl/agenda.html.


deel deze activiteit