De bingobaas. (foto: Rinus Stellaard)
De bingobaas. (foto: Rinus Stellaard) Foto: Rinus Stellaard

Bingo!: het Lingewaards Mannenkoor

vrijdag 5 april 2019 19:30

HUISSEN - Vanwege het 100 jarige bestaan van mannenzang in Huissen, voortgekomen uit de Roomsch Katholieke Mannenzangvereniging Sint-Caecilia, is 2019 een bewogen jaar.

Tegenwoordig heet het koor Lingewaards Mannenkoor en maken we met veertig zeer gemotiveerde mannen de meest mooie vierstemmige muziek. Onder leiding van Arno Vree wordt er iedere dinsdagavond van 20:00 tot 22:00 uur stevig geoefend. Niet alleen op muziek en noten, maar ook op de juiste uitspraak van de diverse talen.

Zo'n honderdjarig feestje kost geld en daartoe heeft Rinus Stellaard aangeboden zijn kennis en kunde aan het koor aan te bieden en op vrijdagavond 5 april een bingo-avond te organiseren. Onder het motto: hoe meer zielen, hoe meer vreugd is iedereen welkom in het gemeenschapshuis van Huissen-Zand, in de vVan Wijkstraat vanaf 19:30 uur.

Verder staat er een spulletjesmarkt op de rol en komt de boekenmarkt er ook weer aan. "We houden je op de hoogte. Er komen ook kraampjes waar aspirant-leden zich op kunnen geven of om een keer proef- of mee te zingen. We zien je graag komen."