De kampioenen. (foto: Johan Schuurman)
De kampioenen. (foto: Johan Schuurman) Foto: Johan Schuurman

Team 1 Essentia jeugd kampioen

Algemeen

BEMMEL - Het eerste jeugdteam van Essentia uit Bemmel is afgelopen week kampioen geworden in de 1e klasse! Piet Rijsemus, Robin Peperkamp, & Thijs Stalpers hadden een aantal zenuwslopende weken achter de rug. In de laatste wedstrijd was het team, na de nederlaag van directe concurrent Nijmegen, niet meer te stoppen!

Ze wonnen liefst met 9-1 van Oni uit Wijchen. Hierdoor promoveren ze naar de hoogste klasse van Gelderland. Speciaal moment was de laatste wedstrijd van Thijs die op de valreep ongeslagen is gebleven en alle wedstrijden dit seizoen heeft gewonnen!! Ook Robin (14 van de 18 gewonnen) en Piet (21 van de 30 gewonnen) hebben een geniaal seizoen gespeeld.

Het tweede team van Essentie jeugd is knap in de middenmoot van de 3e klasse geëindigd. Sander Lammers, Coen Derks, Tom Coopmann en Tom Winters speelden hun laatste wedstrijd met 5-5 gelijk tegen SKF waardoor de vierde plek veilig was.

Het team van Dilaz Lamers, Pjotr Steemers, Teun Coopmann, Daan Denker en Sam Bierman (Essentia 3) wist hun laatste wedstrijd te winnen van de directe concurrent uit Zevenaar waardoor zij ook vierde zijn geworden. Wat een knappe prestatie!

Uitgelicht

Digitale krant