Logo gemeentenieuwsonline.nl

Zonnebloemgasten vierden Sinterklaas

BEMMEL - Vrijdag 29 november was het weer zover. De Zonnebloemgasten van Bemmel, Haalderen en Ressen vierden Sinterklaas.

Met 130 mensen zaten we te wachten in De Roskam op de komst van de Sint en zijn twee pieten. Gelukkig kwamen ze en het was een fantastische middag. We hebben gezongen en de Sint en pieten hadden een leuke quiz. Iedereen deed enthousiast mee. Ondertussen zorgden de vrijwilligers met hulp van De Roskam ervoor dat de drankjes en hapjes op tafel kwamen. De Sint wist ook nog het een en ander van de gasten en ze waren zeer verbaasd. Hoe kon de Sint dit weten?

Naast de lekkernijen had Sinterklaas ook nog voor alle gasten een geschenkje. Dankbaar namen ze dit in ontvangst. Ook onze vrijwilliger Wim Poos liet van zich horen. Hij droeg een leuk gedicht voor. Aan het einde van de middag hadden de Sint en pieten nog een mooi lied geschreven voor alle vrijwilligers van de Zonnebloem. Geweldig want zonder de vrijwilligers kan de afdeling niet bestaan. Rond 16.30 uur moesten de Sint en de twee pieten echt weg in verband met andere afspraken. De Zonnebloemgasten aten allemaal nog een lekker broodje kroket en keerden daarna ook weer huiswaarts. Vele blije gezichten zagen we weggaan. De chauffeurs kwamen onze gasten weer ophalen waarvoor ze hartelijk bedankt werden. Ook De Roskam werd hartelijk bedankt voor de goede verzorging en samenwerking voor onze gasten. Evenals de Sint en de pieten.

Meer berichten