Logo gemeentenieuwsonline.nl
Kerststerren in schaal. (foto: Alberdien Langen)
Kerststerren in schaal. (foto: Alberdien Langen) (Foto: Alberdien Langen)

Kerststerrenverkoop Badminton Club Gendt

GENDT - Op vrijdag 13 en zaterdag 14 december zal de kerststerrenverkoop van Badminton Club Gendt weer plaatsvinden.

Vrijdagmiddag 13 december wordt er door een aantal leden een verkoopronde over het Gendtse industrieterrein gedaan en zaterdagochtend 14 december vanaf 10.00 uur zullen de vrijwilligers van BC Gendt hun best gaan doen om aan de Gendtse inwoners de kerststerren te verkopen. Huis aan huis wordt geprobeerd zoveel mogelijk kerststerren te verkopen ten bate van de badminton sport.

Door de medewerking van leden wordt het weer mogelijk gemaakt om een bijdrage bij elkaar te 'sparen' voor onze vereniging, om zo de contributie zo laag mogelijk te houden en het badminton laagdrempelig te houden voor iedereen, jong en ouder! Tevens komt het geld ten goede aan activiteiten voor alle leden.

"Mocht u een keer bij onze badmintonvereniging willen komen proefspelen, dat kan! Op elke woensdagavond vanaf 20.30 uur. Badmintonrackets zijn aanwezig om mee te kunnen spelen. Uiteraard zal er iemand aanwezig zijn om de spelregels duidelijk te maken indien u deze niet kent. Kortom u bent welkom!" Verdere informatie voor de badmintonvereniging is te verkrijgen via www.bcgendt.nl.

Meer berichten