Logo gemeentenieuwsonline.nl

Nominaties Gouden Sport Ster Lingewaard

LINGEWAARD - Na lang wikken en wegen heeft stichting Sportpromotie Lingewaard uit alle inzendingen een keuze gemaakt voor de volgende drie genomineerden:

V.v. Jonge Kracht JO19-1

De jongens onder 19 (A1) van voetbalvereniging Jonge Kracht uit Huissen zijn kampioen geworden in de hoofdklasse en daarmee gepromoveerd naar de 4e divisie waarin ze wederom bovenaan staan. Daarmee zijn ze het enige team in Lingewaard en Overbetuwe dat op dit niveau acteert.

Noelle Kieft en Larissa Vermeul

Deze meiden beoefenen al jaren met veel plezier de turnsport bij SGS Lingewaard. Noelle (13) en Larissa (17) zijn dit seizoen gepromoveerd naar de 1e divisie (het op één na hoogste niveau van Nederland). Dit komt mede door de goede prestaties op het NK.

Het pistolenteam van SV Strijdlust

De heren Theo Lamers, Koos Janssen en Chris de Graaf zijn dit jaar Nederlands Kampioen geworden op het onderdeel: luchtpistool opgelegd. Daarnaast hebben de heren ook nog eens individueel goud, zilver en brons gewonnen.

Uitreiking
Op zondag 5 januari kunnen sportliefhebbers uit Lingewaard stemmen op één van deze drie genomineerden tijdens een feestelijke presentatie in de kantine van v.v. Jonge Kracht. Naast de publieksstem zullen ook het College van B&W, Sport & Ondernemen Lingewaard, Sport 2000 Huisman Sport, Omroep Lingewaard en Sportpromotie Lingewaard hun stem uitbrengen. De sport(st)er of ploeg met de meeste stemmen zal worden gekroond tot Gouden Sport Ster Lingewaard 2019.

Kijk voor meer informatie op www.sportpromotielingewaard.nl

Meer berichten