Logo gemeentenieuwsonline.nl
Altaar voor de kerstviering. (foto: I. Pauwels)
Altaar voor de kerstviering. (foto: I. Pauwels) (Foto: I. Pauwels)

Kerstviering 'Bejaard maar Jong' Haalderen

HAALDEREN - De jaarlijkse 'Op weg naar Kerstmis'-viering, is dit jaar op maandag 23 december om 14.00 uur in dorpshuis De Tichel in Haalderen en is toegankelijk voor alle 55+ van Haalderen.

De communieviering wordt verzorgd door pastor Janine Kallen met muzikale omlijsting van het zangkoor. Na afloop van de viering is er gelegenheid om onder het genot van een kop thee of koffie na te praten.

Bejaard maar Jong (BMJ) organiseert diverse wekelijkse activiteiten voor de 55+ in Haalderen, zoals koersballen, biljarten, jeu de boules, line-dance, kaarten, gym en natuurlijk de wekelijkse soosmiddag. Jaarlijks een gezellige dag tijdens de Dag van de Ouderen en paas- en kerstviering met medewerking van een zangkoor. Verder is er op de laatste woensdagochtend van de maand de koffiemorgen: onder het genot van een kopje koffie of thee kan men gezellig bijpraten van 10.00 tot 11.30 uur. Deze koffiemorgen staat open voor alle senioren van Haalderen. Via ons sporten en zwemmen tegen gereduceerd tarief bij Laco Bemmel? Om hiervoor in aanmerking te komen, dient u lid te zijn of te worden van BMJ.

(Lidmaatschap BMJ kost 12,00 euro per jaar, respectievelijk 22,00 euro per jaar inclusief het clubblad én deelname aan soos, koersbal, sjoelen en jeu de boules. "Bent u al lid van Bejaard maar Jong en wilt u gaan sporten bij Laco? Geef bij inschrijving aan dat u lid bent en toon de BMJ lidmaatschapskaart. Kom een keer kijken bij een van onze activiteiten in dorpshuis De Tichel. Heeft u nog vragen dan kunt u contact opnemen met bestuurslid Leo van Schaijk, 0481 463307.

Meer berichten