Logo gemeentenieuwsonline.nl

Nieuwjaarsconcert in de Theaterkerk Bemmel

BEMMEL - Een mooie start in 2020: het unieke nieuwjaarsconcert in de Theaterkerk Bemmel in de Theaterkerk Bemmel op zondag 5 januari om 15.00 uur!

DeBol heeft Hanneke Engels, haar man Martijn van Vuuren en haar moeder Sofie Ebben enthousiast weten te maken voor het geven van een mooi nieuwjaarsconcert in de prachtige Theaterkerk in Bemmel. Zij hebben zelf met het Trio Bocaccio het programma samen gesteld en we laten ons graag verrassen! De kaartverkoop voor dit unieke concert is gestart op de Kerstmarkt in Bemmel!

De toegangsprijs is 15 euro en 'Vrienden van deBol' krijgen een gratis toegangskaart! "Wilt u ook 'Vriend van deBol' worden, kijk dan op www.debolbemmel.nl of bel ons! Wij hopen dat wij velen de beste wensen mogen overbrengen op die eerste zondag van het nieuwe jaar en we zo het jaar 2020 met een heel bijzonder en sfeervol concert kunnen inluiden! Wij verwachten natuurlijk een volle kerk! Neem contact op met een van de bestuursleden van stichting deBol en reserveer uw toegangskaart, het aantal is beperkt! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marianne van Eechoud-Bierens, 06 54975063 of Bep Cornelissen, 06 27507051 of Trudy Francissen, 06 22540214.

Meer berichten