Afbeelding

Ralva Autoshop onderscheidt zich met merken als St8ment en DRGN fireworks

Zakelijk

ARNHEM - Ralva Vuurwerk al bijna zestig jaar hét vuurwerk verkooppunt met een volledig assortiment rotjes, vuurpijlen en complete compounds (doorverbonden cakes, dus maar één keer aansteken) voor een grote vuurwerkshow tot wel drie kilo.

St8ment
Het merk St8ment is sinds vorig jaar erg populair onder de liefhebbers. St8ment  is een perfecte combinatie van kwalitatief hoogstaand kwaliteit vuurwerk met schitterende effecten en een aantrekkelijke prijs met namen als: Amigo, Bombardos, Solo Mio, El Salvador, Napoles, Casa de Papel.
En wie 31 december om 00:00 uur een mooie show wilt geven in de straat moet beslist eens kijken bij Ralva Vuurwerk naar de Desperado, El Patron, Hermanos of de El General.
Wij zeggen niet voor niets: "Let's make a statement."

Eigenaar Ralph Aken verkoopt al een paar jaar het merk DRGN Line (spreek uit: Dragon Line). Dit is een hippe moderne lijn, een vuurwerk collectie met moderne effecten, in felle kleuren, veel goud en vernieuwende effecten. Onder Ralph zijn trouwe afnemers is dit merk niet meer weg te denken uit de collectie.
 

Duits vuurwerk te koop in Nederland
En voor wie liever voor de prijs naar Duitsland gaat, hoeft dat nu niet meer te doen, want Ralph heeft een speciale Exportlijn (budget) ingekocht. De prijzen van de Exportlijn zijn vergelijkbaar met de Duitse supermarktketens. De cakes zijn verkrijgbaar vanaf 2 tot 28 euro oftewel veel voor weinig!
 

Gratis vuurwerk tijdens voorverkoop
Bestel en betaalt u vóor 27 december, dan ontvangt u gratis vuurwerk. U profiteert dan van de online prijzen. Bekijk de voorwaarden in de folder of online op:
www.ralva.devuurwerkwinkel.nl

 

Ralva Autoshop, Het Kerkpad 10, Elden, 026 3814641,
www.ralva.devuurwerkwinkel.nl.
 

 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uitgelicht

Digitale krant