Levende Kerststal 2018
Levende Kerststal 2018 Foto: Reverse Pixel Photograhy

Kerst bij Landerij De Park

vrijdag 20 december 2019 17:00

BETUWE - Landerij De Park is op vrijdag 20 december helemaal in kerstsfeer, compleet met grote kerstboom, feestelijke verlichting en brandende vuurkorven. Geniet van 17.00 - 20.00 uur van een gezellig programma!

Ieder kwartier is er een korte voorstelling rond de Levende Kerststal in de kinderboerderij. Luister hier naar het aloude kerstverhaal met echte mensen en dieren! Kom marshmellows roosteren bij de Vuurplaats. Luister naar mooie en vrolijke kerstsongs van verschillende koren onder het genot van een glaasje glühwein, warme chocomel of ranja. Ook de huisgemaakte erwtensoep is aanbevolen!

Maak een mooi lichtje of ga op de foto met de kerstman. Luister naar het mooie verhaal 'De Engel'. Doe mee met de kerstkabouterspeurtocht of koop iets lekkers uit de bakkerij van DROOM! of bij de Stichting Kwame of Stichting PUUR Foundation. Zij steunen met hun cadeautjesverkoop onderwijs in Ghana en geboortezorg in Gambia. Kortom, het is een gezellige kerstbeleving voor de hele familie!

Landerij De Park ligt aan De Park 12 in Elst. De toegang is 3 euro voor volwassenen (gepast geld is fijn!). Kinderen van 4-14 jaar betalen 1 euro en Gelrepashouders hebben gratis toegang. Kom je op de fiets? En kom je graag op Landerij De Park? Steun dan de Makers! Kijk op landerijdepark.nl/steundemakers en help mee. Op www.landerijdepark.nl staat ook het uitgebreide programma.