Hanneke Engels en Martijn van Vuuren.
Hanneke Engels en Martijn van Vuuren.

Nieuwjaarsconcert in Theaterkerk

zondag 5 januari 2020 15:00

BEMMEL - Een uniek nieuwjaarsconcert in de Theaterkerk Bemmel in de Theaterkerk Bemmel op zondag 5 januari om 15.00 uur! Kaarten voor dit Nieuwjaarsconcert in de Theaterkerk Bemmel zijn vanaf 12 december te koop bij Boekhandel de Toren, Dorpsstraat 42 in Bemmel.

DeBol heeft Hanneke Engels, haar man Martijn van Vuuren en haar moeder Sofie Ebben enthousiast weten te maken voor het geven van een mooi nieuwjaarsconcert in de prachtige Theaterkerk in Bemmel. Zij hebben zelf het programma samen gesteld en we laten ons graag verrassen! De kaartverkoop voor dit unieke concert is gestart op de Kerstmarkt in Bemmel!

De toegangsprijs is 15 euro en 'Vrienden van deBol' krijgen een gratis toegangskaart! "Wilt u ook 'Vriend van deBol' worden, kijk dan op www.debolbemmel.nl of bel ons! Wij hopen dat wij velen de beste wensen mogen overbrengen op die eerste zondag van het nieuwe jaar en we zo het jaar 2020 met een heel bijzonder en sfeervol concert kunnen inluiden! Wij verwachten natuurlijk een volle kerk! Neem contact op met een van de bestuursleden van stichting deBol en reserveer uw toegangskaart, het aantal is beperkt! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marianne van Eechoud-Bierens, 06 54975063 of Bep Cornelissen, 06 27507051 of Trudy Francissen, 06 22540214.