Top 2000 viering met live muziek

zondag 29 december 2019 19:00

OOSTERHOUT - Je mooiste popnummers in de TOP2000 Kerkdienst! Zondagavond 29 december 19.00 – 20:30 uur is de oecumenische Top-2000dienst in de Leonarduskerk in Oosterhout.

Popnummers gaan over alle aspecten van het leven zoals liefde, vreugde, verlies en troost en roepen vaak intense herinneringen op. In de kerk zoeken we naar verdieping, verbinding en ontmoeting met elkaar en misschien zo ook wel met God. Wat is er mooier dan samen te luisteren naar enkele van de mooiste nummers uit de popgeschiedenis?

In de week dat NPO radio 2 de bekende en geliefde Top 2000 uitzendt, komen op meer dan honderd plaatsen in het land mensen samen in allerlei kerken voor een viering waarin door henzelf gekozen nummers uit de Top2000 centraal staan. Tot 1 november heeft iedereen zijn of haar mooiste popliedje kunnen aanvragen. Inmiddels is er een prachtig programma samengesteld.

Een aantal van deze nummers zal in deze Top-2000 dienst te beluisteren zijn. Er is live muziek van: muziekvereniging Con Amore, zanger Dick van Altena en gelegenheidsband ‘Het begin’ (met Daniël, Harmen Thijs en Willem). Janine Kallen (pastoraal werkster van de H. Maria Magdalena Parochie) en Wilma Hartogsveld (dominee van de Vierplek) zijn de voorgangers in deze dienst.

Het bijwonen van deze dienst is uiteraard gratis. Tijdens de dienst is er één collecte, na aftrek van de gemaakte kosten is de opbrengst bestemd voor een goed doel (daarover meer informatie op de avond zelf). Zie ook: www.top2000kerkdienst.nl.