Afbeelding
Foto:

Kunstliefhebbers welkom bij Galerie 1400 op tweede kerstdag

donderdag 26 december 2019 13:00

SLIJK-EWIJK - In november en onlangs op de kerstfair hebben heel veel kunstliefhebbers Galerie 1400 in Het Witte Kerkje bezocht. Telkens was het druk, voor de echte liefhebbers soms net té druk.

"Heeft u de kerstfair gemist of kon u de kunst niet goed bekijken, kom dan langs op tweede kerstdag: Galerie 1400 is eenmalig extra geopend. Binnen brandt het gezellige haardvuurtje nog steeds en ademt de galerie een warme kerstsfeer. Uiteraard is Lincy Hoogveld zelf aanwezig om haar eigen werken te tonen en toe te lichten. Er zijn weer enkele nieuwe werken te zien.

Tevens kunt u werken van Sander van Laar bekijken. Zijn werken zijn een combinatie van fotografie en beeldbewerking met sublieme details. Begin december was een van zijn werken te zien in het SBS6-programma 'Weer verliefd op je eigen woning'. Enkele van zijn werken hangen nu nog in Galerie 1400.

Kunstliefhebbers worden ontvangen heerlijk kopje koffie met een lekkernij. Loop er even uit op tweede kerstdag. U bent van harte welkom tussen 13.00 - 17.00 uur bij Galerie 1400, Dorpsstraat 70 in Slijk-Ewijk (Nijmegen-Noord)."