Logo gemeentenieuwsonline.nl

Speciale infoavond Vrijwillige gezinsondersteuning in Bemmel Wie komt het team vrijwillige gezinsondersteuners versterken?

LINGEWAARD - Heb je ervaring met opvoeden en vind je het leuk om gezinnen in Lingewaard te ondersteunen? Voor het project Gezinsondersteuning is men dringend op zoek naar mensen met ervaring en passie voor opvoeding.

Stichting Welzijn Lingewaard biedt gezinnen, waar het tijdelijk even niet zo lekker loopt, ondersteuning met het project Gezinsondersteuning. De gezinsondersteuning is gratis en duurt maximaal een jaar. De vrijwilligers worden getraind en krijgen intervisie, zodat zij goed voorbereid de ondersteuning kunnen bieden. Gedurende het ondersteuningstraject kunnen zij altijd terugvallen op de projectcoördinator. De vrijwillige inzet bedraagt een dagdeel per week.

"Tijdens de informatiebijeenkomst op dinsdagavond 21 januari zetten we alle belangrijke informatie over het project op een rij en komt een vrijwilligster vertellen over haar ervaringen als gezinsondersteuner. Daarnaast is er ruimte om alle vragen te stellen die je hebt. Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging voor 2020? Beschik jij over goede sociale en contactuele vaardigheden? Kijk je met een open blik naar de situatie? Lukt het je om naast deze gezinnen te staan en hen dat kleine duwtje in de rug te geven, zodat zij zelf weer verder kunnen? Herken je je in deze beschrijving? Dan horen we heel graag van jou!" De infoavond is dinsdag 21 januari van 19:30 tot 21:00 uur aan de Cuperstraat 9 in Bemmel. Vooraf aanmelden is fijn, maar niet verplicht. Voor meer informatie of aanmelding kun je contact opnemen met projectcoördinator, Esther Booltink via 06 13966541 of per mail: e.booltink@swlingewaard.nl."

Meer berichten