Afbeelding

TTV Essentia succesvol bij Gelderse kampioenschappen

Algemeen

BEMMEL - Tafeltennisvereniging Essentia uit Bemmel kan terugkijken op prachtige Gelderse kampioenschappen. Meerdere bekers werden er mee naar huis genomen.

Zo won Coen Derks liefst twee prijzen. Hij werd eerste in het dubbelspel bij de Welpen, samen met Rens Loozen van ONI. In het enkelspel wist hij de tweede plek te behalen. Hij verloor in de vijfde game met 13-11 van zijn rivaal Orlando Nijbroek.
Dilaz Lamers had ook een heel goed toernooi gespeeld. Hij kwam goed door de poulewedstrijden heen en verloor helaas in de knock-out-ronde die volgde.

Marcel Janssen en Ingrid Paffen zijn samen kampioen geworden in de mix. Marcel wist ook de titel in het enkelspel te behalen. Ingrid wist beslag te leggen op de derde plek. We kunnen wel spreken van een knappe prestatie van deze leden van TTV Essentia, die nog maar kort lid zijn.

Peter van Wetten wist in de dubbel de derde plek te bemachtigen. Hij kan terugkijken op een geslaagd toernooi. Peter heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt en kan nu menig goede tegenstander het vuur aan de schenen leggen.

Ook zin om een balletje te komen spelen? U bent van harte welkom op een vrijdagavond (senioren vanaf 20.15 uur) of dinsdagmiddag (55+ers vanaf 14.00 uur) in De Schaapskooi in Bemmel. Ook de jeugd is natuurlijk welkom. Die speelt op vrijdagavond om 18.15 uur (beginners) en om 19.15 uur (gevorderden).
Meer informatie? Neem dan contact op via info@essentiabemmel.nl of stuur ons een bericht via de Facebook-pagina van TTV Essentia.