Logo gemeentenieuwsonline.nl
Mini Roparun Angeren 2020. (foto: Bram Jeurissen)
Mini Roparun Angeren 2020. (foto: Bram Jeurissen) (Foto: Bram Jeurissen)

Mini-roparun Angeren groot succes Team-031 Lingewaard

LINGEWAARD - Zaterdag 4 januari beleefde niet alleen team-031 Lingewaard een mooie dag, maar ook het doel waarvoor het team gaat: kankerpatiënten, zo lang het nog kan, laten genieten van het leven. Kwaliteit van leven ook voor kankerpatiënten, wordt het wel genoemd. Die kwaliteit van leven kon liefst 2000 (!) euro op haar totaal bijschrijven.

Een geweldig bedrag bijeengebracht door ruim 145 hardlopers en wandelaars. Vrouwen, mannen, meisjes, jongens liepen de 6 of 10 kilometer, ieder met zijn/haar persoonlijk doel. De proef met het introduceren van een wandeltocht van 12 kilometer was eveneens een succes en is zeker voor herhaling vatbaar. Wandelen of hardlopen, allen met een en hetzelfde hoofddoel: lopen/wandelen tegen die rotziekte die kanker heet.

Roparun-Team-031 Lingewaard heeft voor de maand maart nog de volgende activiteit in haar agenda staan: zaterdag 14 maart een knallende Roparty in de Buitenpoort met live muziek van Top 2000 Doornenburg Band. Volg het team en steun hun doel: kwaliteit van leven geven aan kankerpatiënten.

Meer berichten