Logo gemeentenieuwsonline.nl
Pat en Pet met Moppereend.
Pat en Pet met Moppereend.

Nationale Voorleesdagen: 'Moppereend' in de bieb

HUISSEN - Tijdens de Nationale Voorleesdagen van 22 januari -1 februari kunnen peuters en kleuters extra vaak luisteren naar mooie verhalen in de bibliotheek. Op woensdag 22 januari spelen Pat en Pet de voorstelling ‘Moppereend’ in Bibliotheek Huissen.

Voorlezen is altijd een fijn relaxmomentje tussen ouder en kind, én belangrijk voor de taalontwikkeling. Daarom is er tijdens de Nationale Voorleesdagen van 22 januari t/m 1 februari in alle bibliotheken extra aandacht voor voorlezen.

Eend is aan het mopperen. Ze vindt niks leuk en verveelt zich. Pat en Pet en de dieren willen wel helpen. Helpen jullie mee? Een vrolijke voorstelling met eigengemaakte liedjes. Kaartjes kosten voor bibliotheekleden drie euro, overige bezoekers betalen 4 euro. De voorstelling duurt 30 minuten en is geschikt voor kinderen vanaf twee jaar.

Gratis vingerpopje

Kinderen tot 18 jaar kunnen gratis én zonder inschrijfkosten lid worden van de Bibliotheek Gelderland Zuid. Schrijf je je in tijdens de Nationale Voorleesdagen en ben je zes jaar of jonger? Dan krijg je in de bibliotheek een vingerpopje van Moppereend cadeau.

Kijk voor het hele programma en kaartverkoop tijdens de Nationale Voorleesdagen op www.obgz.nl/nationalevoorleesdagen.

Meer berichten