Logo gemeentenieuwsonline.nl
Alle deelnemers bij de opening van de 35e Integrade. (foto: Sjaak Bouwmeister)
Alle deelnemers bij de opening van de 35e Integrade. (foto: Sjaak Bouwmeister)

Integrade was weer daverend succes

BETUWE - Integrade was weer daverend succes. Een dag waar 'de Klupleden' al lange tijd naar uit hebben gekeken. Maar ook alle trouwe vrijwilligers van de Klup, als ook de deelnemende sportverenigingen komen met heel veel plezier naar dit jaarlijkse festijn.

De dag wordt altijd geopend door de Scoutingband uit Huissen en officieel geopend door voorzitter Ineke van Cuijk en wethouder Wijnte Hol van gemeente Over-Betuwe. Een uitstekende organisatie zorgt er voor dat het gehele spellencircuit (17 spellen) soepeltjes kan worden afgewerkt. Tijdens de lunch, uitstekend verzorgd door De Kuul, zorgen De Bevelanders voor de muzikale omlijsting en kon iedereen even ontspannen.

Rond de klok van vier uur was het tijd voor de prijsuitreiking, die wordt gedaan door wethouder Theo Janssen. Voor de eerste drie teams waren er prachtige bekers beschikbaar en verder kreeg iedere deelnemer als herinnering een medaille. Dat de 35e Integrade was geslaagd, wordt bevestigd door de vele blije gezichten die de gehele dag door zijn gezien. Dan is meedoen inderdaad misschien nog wel belangrijker dan winnen. De goede organisatie is al genoemd, maar zonder alle andere vrijwilligers van de deelnemende sportverenigingen en van de Klup is dit niet mogelijk. Iedereen werd daarvoor nogmaals hartelijk bedankt!

Meer berichten