Logo gemeentenieuwsonline.nl
De gepromoveerde paren van de B-lijn naar de A-lijn. (foto: C. Matzinger)
De gepromoveerde paren van de B-lijn naar de A-lijn. (foto: C. Matzinger)

Nieuws van de bridgeclub Gendt

GENDT - De laatste speelavond van de derde ronde van het competitieseizoen 2019/2020 van de bridgeclub Gendt werd begin januari in de vaste speellocatie van de club, De Klok Horeca in Gendt, gehouden, nadat de leden elkaar eerst het allerbeste hadden gewenst.

Ook deze ronde ging het er weer spannend aan toe en lagen de behaalde percentages van de diverse bridgeparen erg dicht bij elkaar. Uiteindelijk werd deze ronde met de volgende resultaten afgesloten: In de A-lijn werden eerste: Michel en Ans Helsen, tweede: John en Kathleen Speldenbrink en derde: Eric Groenen en Jos van de Werken. In de B-lijn promoveerden naar de A-lijn: op de eerste plaats: Reggie Evers en Josée Matzinger, op de tweede plaats: Bert Brand en Harry van den Brink en op de derde plaats: Ans Fransen en Bertus Setz. In de C-lijn promoveerden naar de B-lijn: als eerste paar: Gerda van Driel en Riet Oteman, als tweede: Tonny van den Broek en Maja Sparnaay en als derde: Truus Boeijen en Annie Verwoerd.

Op dinsdag 14 januari begint de vierde competitieronde. Behalve de competitieavonden organiseert de bridgeclub Gendt ook de Bloesem-fietsdrive in april en de Kersendrive in juni tijdens het kersenfeest en zijn er voor geïnteresseerden mogelijkheden bridgecursussen te volgen. Meer informatie staat op www.bridgeclubgendt.nl.

Meer berichten