Logo gemeentenieuwsonline.nl
Van links naar rechts: Monique Jansen, Reggy Knorth, Henk van de Krol en Bert Kuijf  (foto: PR De Minkhof)
Van links naar rechts: Monique Jansen, Reggy Knorth, Henk van de Krol en Bert Kuijf (foto: PR De Minkhof)

Grote opbrengst kerstmarkt OBC Bemmel voor De Minkhof

BEMMEL - Op 18 december is door de leerlingen van OBC Bemmel, locatie Essenpas, een kerstmarkt georganiseerd. Net als in voorgaande jaren is de opbrengst bestemd voor een goed doel, dit keer De Minkhof, hét ontmoetings- en activiteitencentrum voor ouderen in Bemmel.

Tijdens de druk bezochte kerstmarkt zijn allerhande zaken verkocht, grotendeels producten die op De Minkhof zijn gemaakt. Op 7 januari werd in de kantine van OBC Bemmel de opbrengst bekend gemaakt en werd de cheque overhandigd aan De Minkhof. Monique Jansen, teamleider bovenbouw, wenste tijdens de bekendmaking iedereen een gelukkig nieuwjaar. “We hebben het jaar voor de kerstvakantie mooi afgesloten met de kerstmarkt. De gehele opbrengst van de kerstmarkt gaan naar De Minkhof.”

Zij gaf vervolgens Henk van de Krol, vrijwilliger van De Minkhof, het woord. Henk heeft voorafgaand aan de kerstmarkt leuke gesprekken gehad met leerlingen, meerdere leerlingen zijn op De Minkhof langs geweest. Hij was zelf ook op de kerstmarkt en vond de sfeer geweldig. “Complimenten voor de goede organisatie. Iedereen die hieraan heeft meegewerkt hartelijk bedankt!” Monique Jansen en Reggy Knorth, organisator van de kerstmarkt, overhandigden aan Henk van de Krol en Bert Kuijf van De Minkhof, de cheque ter waarde van liefst 3.628,73!

En er waren nog meer winnaars: de klassen T4D en T2C wonnen een bioscoopbezoek, omdat zij het meeste geld hebben opgehaald door verkoop van (zelfgemaakt) eten en producten. De Minkhof is natuurlijk enorm blij met dit bedrag en hoopt ook dit jaar weer samen te werken met het OBC Bemmel.

Meer berichten