Afbeelding

Comedy in Buitenpoort

Algemeen

HUISSEN - Eerste aflevering in het nieuwe jaar van het eind vorig jaar gestarte nieuwe comedy- & cabaretseizoen in De Buitenpoort met donderdagavond als vaste avond. Kunt u het nog volgen? Nee, maakt niet uit. Lachen is toch wel gegarandeerd. Hahahahah!


Om het jaar goed te beginnen hebben we liefst vier comedians én een MC (Master of Ceremony, dus eigenlijk vijf optredende lolbroeken!). Te beginnen met Samir Fighil uit Nijmegen, de man van snelle grappen en het neerzetten van typetjes. Daarna Marc van Gestel, winnaar van de publieksprijs van de Comedy Talent Award in Utrecht.
Na de pauze is het podium voor een talent in comedyland, namelijk Oscar Smit. Vorig jaar finalist van de Comedy Talent Award. En als afsluiter de ervaren Tom Sligting (een van de eerste stand-up comedians van Nederland). Dit alles gaat aan elkaar gepraat worden door de inmiddels vaste MC in De Buitenpoort, tevens organisator en stand-upper: Paul London. Zaal open om 19.30 uur. Aanvang optredens komedianten (sorry, flauwe woordspeling): 20.00 uur.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uitgelicht

Digitale krant