Logo gemeentenieuwsonline.nl

The Musical Night in Bemmel

BEMMEL - Het kon niet uitblijven: na het grote succes in 2018 staat zondag op 26 januari opnieuw The Musical Night geprogrammeerd in de TheaterKerk. Dit seizoen op zondagmiddag, samen met de hele familie genieten van onvervalste musicalhits.

Dat is wel toevertrouwd aan Silencio Pinas, Miriam Venema en Hanneke Engels. Drie professionele musical zangers (bekend uit onder andere Soldaat Van Oranje, Sister Act, Love Story, The Lion King) die hun talenten bundelen en het publiek betoveren in een middag vol ingetogen ballads, anekdotes en spectaculaire meezingers. In een frisse, spetterende, nieuwe show The Musical Night nemen ze het publiek mee op een reis langs alle grote musicals. Denk aan Elisabeth, The Phantom of the Opera, Mary Poppins, The Lion King, Mamma Mia, en On your Feet. Samen met het 4-koppig combo presenteren zij een fantastische musicalmiddag.

Aanvang 14:00 uur. Locatie Theaterzaal. Kaartjes kosten 18,50 euro per stuk en zijn te bestellen op www.theaterkerk.nl en tevens verkrijgbaar bij boekhandel De Toren van Bemmel en in de Theaterkerk, Markt 5, Bemmel.

Meer berichten