Logo gemeentenieuwsonline.nl
Wandelaars (foto: Stichting Welzijn Lingewaard)
Wandelaars (foto: Stichting Welzijn Lingewaard)

Groep ouders gaat wandelen en nodigt jou uit!

BEMMEL - Zaterdag 1 februari om 10 uur gaat een groepje ouders gezellig wandelen vanaf de Markt in Bemmel. Woon je in Lingewaard of Nijmegen (Noord)? Zou je het leuk vinden om met andere ouders een klein uurtje te wandelen? Sluit dan zaterdag 1 februari aan bij onze eerste wandeling.

"Wie zijn wij? Sharon en ik (Sandra) zijn beide ouders en willen graag samen met anderen gaan wandelen. Het mooie van wandelen is dat je in beweging bent maar ondertussen gezellig een praatje kunt maken. Er zijn vast meer ouders uit Lingewaard die dit aanspreekt. We hebben al een aantal enthousiaste ouders bij elkaar. Onder het motto 'hoe meer zielen, hoe meer vreugd' lijkt het ons leuk dat jij ook mee wandelt.'

De eerste wandeling is zaterdag 1 februari. We verzamelen om 9.50 uur voor Brasserie Bloem (Markt 34 in Bemmel). Na afloop is er de mogelijkheid om gezellig samen een kopje koffie of thee te drinken. Meewandelen is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening.

Heeft ons berichtje jou enthousiast gemaakt? Stuur dan een mail naar Quint van de Ven: q.vandeven@swlingewaard.nl. Hij is sport- & cultuurcoach in Lingewaard en helpt ons bij de opstart van de wandelgroep. Kun je 1 februari niet? Maar heb je wel interesse? Stuur dan ook even een mailtje. We zijn van plan om het niet bij één keer wandelen te laten."

Meer berichten