Logo gemeentenieuwsonline.nl

Haalderen pronkt

HAALDEREN - Op zaterdag 25 januari organiseert carnavalsvereniging De Kleibakkers in zalencentrum De Kolk in Haalderen een pronkzitting voor heel Lingewaard. Iedereen is welkom, de avond begint om 20:11 uur.

Er zijn diverse optredens van onder andere de Raad van 11 en dansgarde De Kluutjes. Deze dametjes zijn het hele jaar druk met trainen, en willen u graag de nieuwste dansen laten zien. "Ook u kunt zelf deze avond optreden, met bijvoorbeeld zingen of dansen. Opgeven kan via cv.de.kleibakkers@gmail.com. Tijdens deze avond zal ook rond de klok van 21:00 uur De Grootste Kleibakker van 2019 gehuldigd worden. Dit jaar is de eer aan de in Haalderen welbekende Hent van Haaften. Tijdens deze avond is er speciale gelegenheid om Hent hiermee te feliciteren. Het zou leuk zijn als u hierbij aanwezig bent. Daarnaast is er volop gelegenheid om te feesten en te dansen op de muziek van R P K sound & light. Kom gezellig 25 januari naar Het Baggergat, in zalencentum De Kolk is het waar het allemaal gebeurt. De entree is gratis.

Voor de pubquizliefhebbers. "Noteert u ook vast maandagavond 24 februari in uw agenda. Carnavalsvereniging De Kleibakkers organiseert samen met Betty Paul bij De Kolk in Haalderen een pubquiz zoals de kenners van Betty Paul gewend zijn, met een klein vleugje carnaval. Zalencentrum De Kolk is open vanaf 18.00 uur. Begintijd pubquiz 19.30 uur. U mag verkleed komen, maar is niet verplicht. Welk team gaat de eerste prijs binnen halen met de 1ste Kleibakkers pupquiz? Opgeven kan via Betty Paul of via cv.de.kleibakkers@gmail.com."

.

Meer berichten