Logo gemeentenieuwsonline.nl
Vlagoverdracht Bouwman/Coop. (foto: Rob Roelofs)
Vlagoverdracht Bouwman/Coop. (foto: Rob Roelofs)

Angerse vlag wordt overgenomen!

ANGEREN - De vlag van Angeren, welke Angerse kent hem nou niet. Zo hier en daar zie je de blauwe wit met rood het hele jaar met trots wapperen. Nu Schoenenwinkel Bouwman is gesloten, omdat de familie Bouwman met welverdiende pensioen is gegaan is het verkooppunt overgedragen aan Coop Rutten Angeren.

De ondernemers vereninging Angeren wil dan ook de familie bedanken voor de inzet waar heel Angeren baat bij heeft gehad. Met veel geduld en plezier hebben vele inwoner binnen en buiten Angeren schoenen en natuurlijk de Angerse vlag kunnen kopen. "De vlaggen, die voor kleine en grote vlaggenmasten beschikbaar zijn, kunt u kopen bij de balie binnen de Coop in Angeren. Met de bijdrage die O.V.A. krijgt, steunen wij veel doelen binnen de gemeenschap. U moet dan denken aan een bijdrage voor de sinterklaasintocht, led-sterren met kerst, een drankje voor vele carnavalbouwers op locatie en natuurlijk De Lentekriebels."

Het tweede verkooppunt blijft ongewijzigd. Dit blijft bij Tuincentrum Hofs. Angeren zou Angeren niet zijn om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Want wat zou het toch mooi zijn dat met de start van De Lentekriebels overal de vlag van Angeren wappert en dat in de toekomst met meerdere feestdagen, deze vlag aan elke gevel of mast te zien is!
Ondernemersvereniging gaat de uitdaging aan. "Wie doet er met ons mee? Tevens is de vereniging op zoek naar nieuwe (jonge)ondernemers. Ben u nou een eenmanszaak, of heeft u personeel. Heb je een affiniteit met Angeren en wil je samen met ons goeie doelen steunen en misschien wel nieuwe opzetten. Niet moet, alles kan! Ga dan naar www.ondernemendangeren.nl/inschrijfformulier."

Meer berichten