Logo gemeentenieuwsonline.nl

Kaartverkoop Pronkzitting De Kraonige Zwaone in volle gang

HUISSEN - Het eerste grote carnavalsfeest dat de Kraonige Zwaone na de jaarwisseling organiseren is de Pronkzitting.

Op 25 januari zal in sporthal De Brink, die als vanouds weer omgetoverd zal zijn tot grootse theaterzaal, een avond voor buut, zang en dans worden aangeboden aan Z.D.H. Prins Lucas op d’n Bok en zijn gevolg. Een avond die je niet wilt en mag missen. Kaarten voor de Pronkzitting à 17,50 euro zijn verkrijgbaar via de site van de Kraonige Zwaone: www.dekraonigezwaone.nl

Pronk of Vriendenkaart

Een Pronkkaart geeft de zekerheid van een plek op de tribune en mogelijk in de zaal. Wie verzekerd wilt zijn van een plek in de zaal kan Vriend van De Kraonige Zwaone worden. Een dergelijke kaart verzekert niet alleen een gegarandeerde plaats in de zaal, een Vriendenkaart geeft ook toegang tot alle andere carnavalsavonden die door De Kraonige in De Gouden Engel worden georganiseerd zoals Het Wievebal, Boel op Stelten, De Seniorenpronkzitting en de drie dolle dagen.

Verkoopadressen

Naast de site is er een viertal verkoopadressen waar men in het bezit kunt komen van een Pronkkaart. Dit zijn: Slijterij Degen in de Elsstraat op ’t Zand, Foto Van Eimeren in de Langestraat en bij Primera in winkelcentrum De Brink op De Zilverkamp. "Zorg dat u op tijd in het bezit komt van een kaart want vol is vol."

Meer berichten