Logo gemeentenieuwsonline.nl
Schip Ahoy op de Grossherzogin Elisabeth. (foto: archief SA)
Schip Ahoy op de Grossherzogin Elisabeth. (foto: archief SA)

'Schip Ahoy' gooit de trossen los

ANGEREN - Schip Ahoy' ligt klaar om uit te varen en wel op 9 februari a.s. Voor de achtste keer staat het zeemanskoor op de bühne van het dorpshuis in Angeren voor het jaarlijkse uitzwaaiconcert. De scheepsruimen zijn ook deze keer weer volgestouwd met liederenbundels, instrumentarium en allerlei muzikale verassingen.

Het schip ligt in volle glorie, opgepoetst en opgetuigd in de haven, gereed voor alweer een nieuwe cruise over de Hollandse wateren. Zowel in de regio als ook elders in den lande zal er regelmatig worden aangelegd om de bloemetjes eens flink buiten te zetten en de kelen te smeren. Maar eenmaal aan wal, gaat het toch bovenal om de unieke vertolking van de gevarieerde liedjes door de ruim vijftig ruige zeemansstemmen. Uiteraard muzikaal begeleid door het achtkoppige scheepsorkest met zijn diverse instrumentarium van accordeons, dwarsfluit, gitaren, bas en drums.

Waar het zeemanskoor ook aan wal gaat, altijd en overal is het feest. De crew van Schip Ahoy staat samen met de kapitein garant voor een optimaal entertainment. Vanzelfsprekend geldt dat ook het jaarlijkse openings- en uitzwaaiconcert, dat deze keer een extra muzikale dimensie kent. De afterparty in de foyer zal namelijk worden verzorgd door Irma Vermeulen, zangeres van de muziekgroep 'Alsjevandegemeenteband'. Zoals ze zelf zegt, zingt ze lekkere popmuziek, zowel eigentijds als ook goede klassiekers. Een aanrader voor een gezellige nazit! De entreeprijs voor het uitzwaaiconcert bedraagt 7,50 euro. Kaarten zijn vanaf heden in de voorverkoop verkrijgbaar aan de balie van het dorpshuis. De zaal gaat open om 13.00 uur; de aanvang is 13.30 uur.

Meer berichten