Logo gemeentenieuwsonline.nl
Van links naar rechts: Miep Jansen / Steef Spaan / Theo van Es. (foto: Patricia Bosch)
Van links naar rechts: Miep Jansen / Steef Spaan / Theo van Es. (foto: Patricia Bosch)

Ereleden ehbo-vereniging Bemmel-Haalderen

BEMMEL - Sinds maandag 13 januari heeft ehbo-vereniging Bemmel-Haalderen drie ereleden in haar midden!

Alle leden die vijftig jaar of langer lid zijn, worden ereleden, maar ook leden die een verdienstelijke staat hebben binnen de vereniging, kunnen deze status ontvangen. De volgende drie leden zijn toegetreden als erelid:

Theo van Es is vijftig jaar lid! Is binnen de vereniging nog veel actief als hulpverlener bij evenementen. Theo werd bedankt voor deze jarenlange inzet!

Miep (Mientje) Janssen is 45 jaar lid van de vereniging. Daarnaast heeft ze jarenlang een bestuurlijke functie in de vereniging bekleed. Verder gaf ze veel ehbo-lessen bij basisscholen. Iedereen kent haar in het dorp tijdens de inzet van de Eska taptoes en de blarenprikavonden tijdens de vierdaagse. Mientje werd bedankt voor de jarenlange inzet!

Steef Spaan is inmiddels al veertig jaar lid. Van deze veertig jaar is hij dertig jaar voorzitter geweest van de club of andere bestuurlijke functies binnen de vereniging bekleed. Steef heeft jaren de kar getrokken bij alle reanimatie/AED lessen die gegeven werden in de regio. Verder was Steef niet weg te denken bij alle ehbo-inzetten bij evenementen. Ook Steef werd voor deze jarenlange inzet voor de vereniging bedankt.

Meer berichten