Tweestroom teams houden punten in Gendt

Algemeen

GENDT - Op 9 januari begonnen de senioren weer met hun competitie, D5 en D4 speelden tegen elkaar, D4 wist drie sets overtuigend te winnen, maar D5 sleepte knap de tweede set binnen. D3 kreeg Weekenders D2 op bezoek en wist de laatste set te winnen. H1 kreeg SC Wychen op bezoek en wist eenvoudig met 4-0 te winnen. D2 kreeg Kidang D3 op bezoek, er werd goed partij gegeven, maar helaas verloren met 4-0.

Op 16 januari speelden bijna alle senioren teams van Tweestroom thuis. D1 kreeg Vocasa D7 op bezoek, in de uitwedstrijd werd nog een puntje weggegeven, maar nu hielden de dames alle punten in Gendt. De tweede en derde set werd nog wel spannend. D2 kreeg naaste concurrent Kidang D4 op bezoek, het werd een spannende pot, ook hier bleven alle punten in Gendt. D3 ging op bezoek bij koploper Volamie D1, dit team was duidelijk een maatje te groot voor de Tweestroom-dames, er werd met 4-0 verloren.

D4 kreeg de nummer 2 op bezoek, de eerste twee sets waren spannend, de derde set ging niet goed en de vierde set speelde D4 weer zeer overtuigend, dus een knappe 3-1 overwinning. D5 kreeg hekkensluiter Pegasus D12 op bezoek, al werd het soms spannend, toch bleven ook hier alle punten in Gendt. H1 kreeg Pegasus H8 op bezoek, er werd wisselend gespeeld, helaas werd de derde set afgegeven, maar toch een 3-1 overwinning.

Op 18 januari was de jeugd aan de beurt, de MB1 ging op bezoek bij Xanthos MB1 en had daar weinig moeite mee, 4-0 winst. De JB1 ging bij Ikaros JB1 op bezoek, dit was een mooie en spannende pot, met uiteindelijk 3-2 verlies. De JB2 ging bij Aetos op bezoek, ook hier een leuke vijfsetter, waarbij werd verloren met 3-2.

Uitgelicht

Digitale krant