Kinderen tijdens een repetitie van Theater in de Maak!
Kinderen tijdens een repetitie van Theater in de Maak! Foto: Josje Schurink

Theater in de Maak! klaar voor eerste voorstelling!

Algemeen

ANGEREN - Op donderdag 6 februari start Theater in de Maak! met een nieuwe periode. Dit betekent dat er kinderen kunnen instromen en we aan een nieuw stuk gaan werken. Maar eerst de voorstellingen van de afgelopen periode.

De kinderen van Theater in de Maak! hebben veel geleerd over toneelspelen. Ze hebben ook hard gerepeteerd voor hun twee toneelstukken. Op donderdagmiddag 30 januari zullen zij voor familie, vrienden en andere geïnteresseerden hun toneelstuk op de planken brengen in het Dorpshuis in Angeren.

Het eerste stuk dat gespeeld gaat worden is die van de Vogel Bis Bis Bis.’ Voor deze 4- tot 7-jarigen is het best spannend om op het podium te staan voor al die mensen en de tekst uit je hoofd te kennen. Daarna zijn de grote kinderen aan de beurt, zij spelen: ‘Heb je het al gehoord?’ Dit stuk hangt van roddels aan elkaar. Deze kinderen, tussen de 8 en 12 jaar, hebben naast het stuk ook gewerkt aan zelfvertrouwen en samenwerken. Zo is er een hecht groepje ontstaan en ze zijn dan ook klaar om hun kunsten op het podium te vertonen.

"Lijkt het jou ook leuk om op het podium te staan? Om meer te leren over toneelspelen? Op donderdag 6 februari starten we weer met een nieuwe periode. Kijk voor meer informatie en om je aan te melden voor een gratis proefles op www.theaterindemaak.nl." Theater in de Maak! speelt in Dorpshuis Angeren op 30 januari om 17:00 uur. Entree: gratis.

Uitgelicht

Digitale krant