Coen Derks (midden). (foto: Dick Wismans)
Coen Derks (midden). (foto: Dick Wismans) Foto: Dick Wismans

Rene Frentz en Johan Schuurman clubkampioen senioren TTV Essentia

Algemeen

BEMMEL - Zondag 19 januari waren de jaarlijkse clubkampioenschappen bij tafeltennisvereniging Essentia uit Bemmel. Bij de Senioren-A ging de finale voor de vijfde maal op rij tussen Johan Schuurman en Peter van Wetten. Johan wist, net als de voorgaande vier keer, aan het langste eind te trekken. Het was een finale van hoog niveau waar het publiek uitermate van heeft genoten.

Bij de Senioren-B ging de titel naar Rene Frentz. In de finale wist hij met 3-1 te winnen van de verrassende finalist Marcel Janssen. Maarten Nijenhuis en Eddy Meeuwisen speelden die dag heel behoorlijk, maar werden in de halve finales uitgeschakeld.

De Senioren-C titel was een prooi voor Ingrid Paffen. Ze was in de finale net te sterk voor Joop Dahm (3-2). De jeugd A speelden met de senioren mee, maar speelden ook een onderling toernooi. Thijs Stalpers was hierin in de finale te sterk voor Piet Rijsemus. De jeugdspelers hebben ook een strijd uitgevochten om de felbegeerde titel. Coen Derks wist in de finale van de jeugd B te winnen van Tom. Dilaz Lamers was de held van jeugd C. In de eindronde versloeg hij Teun Coopmann.

"Interesse om bij TTV Essentia te komen tafeltennissen? Neem dan contact op via info@essentiabemmel.nl. Of kom op een dinsdagmiddag om 14.00 uur (55+groep) of vrijdagavond (18.15 beginnende jeugd, 19.15 gevorderde jeugd, 20.15 uur senioren) langs in De Schaapskooi in Bemmel."

Uitgelicht

Digitale krant