Junioren Gardegroep Next Moves. (foto: Gert-Jan van Wezel)
Junioren Gardegroep Next Moves. (foto: Gert-Jan van Wezel) Foto: Gert-Jan can Wezel

Mixed Moves organiseert dansfestival! (met kledingmarkt)

Algemeen

ANGEREN - Op zondag 2 februari presenteert dansvereniging Mixed Moves uit Doornenburg een Dansfestival in het Dorpshuis in Angeren. Tevens wordt er die dag carnavalskleding verkocht voor kinderen en volwassenen.

Het dansfestival wordt gehouden onder auspiciën van de Nederlandse Danssport Organisatie. Er zullen in een gevarieerd programma 65 dansen aan bod komen die dag. Nieuw dit dansseizoen is dat er ook gestart kan worden in een 'open klasse'. Dansen die niet willen of kunnen voldoen aan de regels van NDO kunnen zo toch deelnemen aan een danswedstrijd. Deelnemende verenigingen komen uit: Ooij, Wehl, Ter Aar, Zevenaar, Ulft, Wateringen, Westervoort, Deventer, ’s-Heerenberg en Sint-Oedenrode. Ook de 41 dansers van DV Mixed Moves zullen deelnemen met acht dansen in verschillende categorieën.

De wedstrijd is een kwalificatiewedstrijd voor de Festivalkampioenschappen die op 22 maart in Deventer zullen worden gehouden. Daar kan een Wildcard voor de Nederlandse Kampioenschppen verdiend worden.

Het programma start om 10:00 uur en de laatste prijsuitreiking is rond 18:00 uur. Entree is 3,50 euro voor volwassenen. Voor 65+ en kinderen tot en met 12 jaar is de entreeprijs 2,00 euro. Het programmaboekje kost 1,50 euro. Locatie: Dorpshuis Angeren, Emmastraat in Angeren.

Uitgelicht

Digitale krant