Klimtoestel.
Klimtoestel. Foto: nvt

Jenaplan IKC Donatushof rent voor een avontuurlijk klim- en klautertoestel

Algemeen

BEMMEL - Leerlingen van Jenaplan IKC Donatushof gaan op 29 januari de sportieve uitdaging aan om samen een bedrag van vijfduizend euro bij elkaar te rennen.

De opbrengst wordt gebruikt voor de aanschaf van een mooi klim- en klautertoestel voor het nieuwe natuurlijke en avontuurlijke buurtspeelplein bij de locatie Flierenhofstraat in Bemmel. Met de plaatsing van het klim- en klautertoestel is de aanleg van een groen en uitdagend buurtspeelplein compleet.

Een groep bevlogen ouders nam enige tijd geleden het initiatief om het schoolplein van de locatie Flierenhofstraat om te bouwen tot een natuurlijk en avontuurlijk buurtspeelplein. Deze ouders hebben het afgelopen jaar hard gewerkt om dit in samenwerking met de school, gemeente, donateurs en sponsoren te realiseren. En met succes, want het plein is bijna klaar en de kinderen genieten inmiddels al zichtbaar van alle nieuwe en uitdagende speelmogelijkheden die zijn ontstaan. Wat er nu nog ontbreekt is een klim- en klautertoestel.

Tijdens de sponsorloop gaan leerlingen van Jenaplan IKC Donatushof proberen om -onder aanmoediging van leerkrachten, vrijwilligers en ouders- zo vaak mogelijk een parcours van circa 400 meter om de school af te leggen. Alle kinderen zoeken sponsors die een bedrag per rondje betalen of een vast bedrag. Het belooft een sportieve en feestelijke ochtend te worden, waarbij Jumbo Bemmel ook nog iets lekkers voor de kinderen ter beschikking stelt.

Meer informatie over de sponsorloop staat op www.buurtspeelpleindonatushof.nl.

Uitgelicht

Digitale krant