Afbeelding

Songwriter Simon Keats verzorgt TLC Session in Theaterkerk

Algemeen

BEMMEL - Vrijdag 7 februari kan men weer genieten van livemuziek in de foyer van de Theaterkerk. Op de bühne staat zanger Simon Keats.

Simon brengt al sinds 2006 platen uit en heeft inmiddels een eigen universum gecreëerd waarin hij naast musicus ook talkshow host en schrijver kan zijn. De plaat Space uit 2017 werd door de pers omarmd. In 2018 en 2019 brengt hij om de paar maanden een nieuwe single uit. Over zijn laatste single She's a Girl zei The Daily Indie het volgende: “Ook met de nieuwste single bewijst Simon Keats veel in zijn mars te hebben. She's A Girl is americana op zijn best: sfeervol, warm en verhalend. Je wordt als luisteraar een verhaal ingezogen, net als bij een goed boek. Dat songwriten zit duidelijk wel goed bij Keats." Zijn talenten komen steeds meer aan de oppervlakte drijven. Muzikaal wordt hij gesteund door de crème de la crème: Maarten van Damme (Racoon, Wende), Wim Geenen (Admiral Freebee) en Arjan Spies (The Kik).

Aanvang 21:00 uur (zaal open 20:00). Locatie: foyer. Kaartjes kosten tien euro per stuk en zijn te bestellen op www.theaterkerk.nl en tevens verkrijgbaar bij boekhandel De Toren van Bemmel en in de Theaterkerk, Markt 5, Bemmel.

Uitgelicht

Digitale krant