Pronkzitting Gentenarren.
Pronkzitting Gentenarren.

Pronken veur Prins Goewan d'n Leste

Algemeen

GENDT – Het is bijna februari, tijd voor het hoogtepunt van het jaar. De Gentenarren gaan 'Pronken voor de Prins'. Een fantastische avond èn middag op zaterdag 8 en zondag 9 februari in Hofresidentie Providentia, waar de Prinsen van ’t Sprauwenest worden geëerd door vele Gendtse artiesten.

Prins Goewan d’n Leste en schoonheid Janneke zullen beiden dagen plaatsnemen in hun Prinselijke loge. Op zondag zullen ook De GenteKuukens hun Jeugdprins Hidde het Damhert eren door middel van een zeer speciaal extra optreden.

Het programma zit dit jaar weer zeer gevarieerd in elkaar. Veel nieuwe artiesten, oude bekenden en nieuw geformeerde combinaties die u waarschijnlijk niet zag aankomen. Alles onder het motto 'Gin Gezeur we goan d’r veur!’. De pronkzittingen zullen muzikaal begeleid worden door vrienden van de show De Bevelanders èn Fanfare word je Zeeziek! Kortom het beloven weer twee geweldige pronkzittingen te worden. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar, te verkrijgen via www.gentenarren.nl/shop.

Uitgelicht

Digitale krant