Fred van Heck benoemd tot Erelid Schuttersgilde Sint-Sebastianus

Algemeen

GENDT - Afgelopen zondag 19 januari is Fred van Heck afgetreden als voorzitter en benoemd tot Erelid van Sint-Sebastianus. Tijdens de algemene ledenvergadering werd hij geëerd voor al zijn inzet en betrokkenheid bij het Gendtse Schuttersgilde.

Nadat zijn kinderen begin jaren negentig lid geworden waren, en Fred samen met zijn vrouw Hannie de vele optredens volgde, werd hij gevraagd om zitting te nemen in het bestuur.

“Een periode met vele hoogtepunten”, zo omschrijft hij de afgelopen 25 jaar als bestuurder. De Gendtse Schuttersfeesten, de organisatie van verschillende Kersenfeesten en optredens in binnen- en buitenland met als laatste wapenfeit het Gendtse Bevrijdingsfestival van afgelopen weekend. Een indrukwekkend en ontroerend concert met optredens van de eigen muzikanten en gildeleden, ondersteund door diverse gastartiesten.

Ook vertegenwoordigde Fred de vereniging als een waar ambassadeur. Op Schutterskringdagen, Federatiedagen en vergaderingen; overal kent men onze voorzitter. Fred zal samen met zijn vrouw de vereniging blijven volgen. Mooi om te vermelden is dat Fred wordt opgevolgd door zijn schoonzoon Hans Leenders.

Uitgelicht

Digitale krant