Logo gemeentenieuwsonline.nl

Team Nol op de Col uit Bemmel naar Alpe D'HuZes

BEMMEL - Op 4 juni doet team Nol op de Col uit Bemmel weer mee aan de Alpe D'HuZes.

In 2018 ging het team voor de eerste keer naar de Alpe om te rijden voor de strijd tegen kanker, meer specifiek voor Nol van Rossum, hun (schoon)vader die toen de diagnose kanker had gehad. Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker.

Rond de 2018 editie van de Alpe D'HuZes kreeg Nol te horen dat hij genezen was. Opgeven was geen optie. Een uitkomst die helaas nog steeds niet voor iedereen mogelijk is. Daarvoor is nog veel meer onderzoek noodzakelijk en dus geld. Om die reden doet team Nol op de Col (teamleden Wieteke en Auke Lamers-van Rossum) ook in 2020 weer mee met de Alpe D'HuZes. Samen met 5000 deelnemers beklimmen Auke fietsend en Wieteke wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez, onder het motto ‘opgeven is geen optie’.

"U kunt team Nol op de Col financieel aanmoedigen door te doneren via de volgende link: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/teamnolopdecol. Uw steun in de strijd tegen kanker is nog steeds hard nodig en meer dan welkom!"

Meer berichten