Logo gemeentenieuwsonline.nl

Cabaret in Bemmel: Daniëlle Schel met haar show 'Patroon'

BEMMEL - Zaterdag 29 februari is er weer topcabaret te beleven in de TheaterKerk, want niemand minder dan Daniëlle Schel staat dan op de bühne.

In 2017 won Daniëlle de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival, waar ze opviel met haar typetjes en thematiek. Patroon is haar avondvullende debuut, waarin ze met haar sympathieke persoonlijkheid, sketches en aanstekelijke muziek haar veelzijdige talent laat zien, en toch een rode draad weet vast te houden. ‘Met ons goeie gedrag en ons beste beentje voor dansen we ons uit de naad op de hangende plaat des levens,’ aldus Schel. In Patroon tilt Daniëlle de naald op en brengt op eigen wijze een kleurrijk verhaal over vastlopen en uitbreken. Wat heb je aan de wijde wereld als je schoenen knellen? Een avond vol stuntelende karakters, originele scènes en stuwende kleinkunstliedjes. De Volkskrant schreef: “Zo’n vol, volledig verzorgd programma (...) Ze blijft onvoorspelbaar tot en met de laatste seconde.” En volgens de Theaterkrant levert “Daniëlle Schel (…) met Patroon een veelbelovend debuut af.”

Aanvang 20:30 uur. Kaartjes kosten 17,00 euro (inclusief consumptie) en zijn te bestellen op www.theaterkerk.nl en tevens verkrijgbaar bij boekhandel De Toren van Bemmel en in de Theaterkerk, Markt 5, Bemmel.

Meer berichten