Logo gemeentenieuwsonline.nl

Carnaval vier je met en bij De Kleibakkers in feestburcht De Kolk

Prins Twan de Spanningzoeker en Prinses Jolanda
Prins Twan de Spanningzoeker en Prinses Jolanda (Foto: Evelien Kaandorp)

HAALDEREN - Het is bijna zover carnaval 2020 vier je met en bij De Kleibakkers met Prins Twan de Spanningzoeker en Prinses Jolanda bij De Kolk.

Vrijdagavond 21 februari is al een voorproefje voor de carnaval met DJ Eleven vanaf 20.30 in het café van De Kolk. Gratis entree.

Zaterdagavond 22 februari vanaf 20.11 openen dansgarde de Kluutjes het programma. Het programma bestaat uit feesten, feesten en nog meer feesten met Sensation, DJ Mighty Mike en Snollebollekes imitator Ravi Munoz. Gratis entree voor leden. Niet-leden 7,50 euro.

Zondagmiddag 23 februari optocht. Inschrijven kan nu al of van 12.00 tot 12.45 bij De Kolk. Optocht start 13.00. Daarna wordt het weer een dolle boel bij De Kolk met Sensation en Mighty Mike. Gratis entree.

Op maandagavond 24 februari Pubquiz in samenwerking met Betty Paul vanaf 19.30. Inleg is 2 euro. De Kolk is open vanaf 18.00. Inschrijven kan nu al en tot 19.00 uur. Vol is vol.

Dinsdagmiddag 25 februari vanaf 14.30 kindermiddag. Overgaand in matinee met DJ Mighty Mike en DJ Mad Regime. Gratis entree. Tevens is de keuken open. Helaas is dit de laatste dag en worden in de avond de steken afgezet. De steken worden weer tevoorschijn gehaald op zaterdagavond 21 november. Meer informatie: cv.de.kleibakkers@gmail.com.

.

Meer berichten