Logo gemeentenieuwsonline.nl
Expositie tijdens kunstroute. (foto: Gemma Brands)
Expositie tijdens kunstroute. (foto: Gemma Brands) (Foto: Gemma Brands)

Laat jij jouw kunst zien tijdens de tiende kunstroute in Huissen en Angeren Kunst?

LINGEWAARD - Op 6 en 7 juni wordt voor de tiende keer de kunstmanifestatie Kunst in Mea Vota in Huissen en Angeren gehouden. Wij willen er daarom een extra feestelijk tintje aan geven met extra activiteiten, live muziek op verschillende locaties, enkele gast exposanten en een jubileumboekje met informatie over alle kunstenaars.

Wil je meedoen en jouw kunst aan een breder publiek laten zien of horen, geef je op door een mail te sturen naar kunstinmeavota@hotmail.nl met uw naam, adres, telefoonnummer, locatie en eventuele website en foto (jpg bestand), foto van jezelf, levensloop of een stukje over je werk. Je kunt kiezen uit twee optie:

• Exposeren van jouw werk in het land en tuinbouwmuseum Mea Vota op 6-7 juni van 12.00 tot 17.00 uur. De bedoeling is dat je 4 à 5 nieuwe (of nog niet geëxposeerde werken) op donderdag 5 juni ophangt of neerzet. Het is de bedoeling dat je tijdens de gehele expositie aanwezig bent zodat bezoekers ook vragen kunnen stellen over je werk.

• Expositie op locatie ook op 6-7 juni van 12.00 tot 17.00 uur in je huis, tuin, kerk, atelier of andere ruimte in Huissen en Angeren.

Wil je iets extra’s doen zoals het geven van een demonstratie of workshop geef dit dan door bij aanmelding, zodat het in het programma opgenomen kan worden.

Muziek: Ook als muzikant, zanger(es), solist, zandgroep kun je je aanmelden. Het is de bedoeling dat de muziek een aanvulling is op de kunst. Aanmelden voor de kunstroute via de mail kan tot uiterlijk 1 april 2020. Kunstinmeavota@hotmail.nl. (www.kunstinmeavota.info)

Meer berichten