Logo gemeentenieuwsonline.nl
De gepromoveerde paren van de C-lijn naar de B-lijn. (foto: C. Matzinger)
De gepromoveerde paren van de C-lijn naar de B-lijn. (foto: C. Matzinger) (Foto: C. Matzinger)

Nieuws bridgeclub Gendt

GENDT - Aan het einde van de laatste speelavond van de vierde ronde van het seizoen 2019/2020 van de bridgeclub Gendt werden de einduitslagen weer bekend gemaakt.

De vijf speelavonden van deze ronde leverden de volgende resultaten op in de drie lijnen van de club:

In de A-lijn werden eerste: Ton Giesen en Arie Puiman, gevolgd door Ellen Groenen en Jannie van de Werken op de tweede plaats en Eric Groenen en Jos van de Werken op de derde plaats.

In de B-lijn promoveerden naar de A-lijn: op de eerste plaats Mieke van Gellecum en Lies Hegeman, op de tweede plaats: Thea van Haaren en Truus Schrooten en op de derde plaats: Jacques Hoogveld en Truus Hoogveld.

In de C-lijn promoveerden naar de B-lijn (zie foto): Annie Degen en Leny Willemsen op de eerste plaats, Els Arends en Trees van der Horst op de tweede plaats en Marijke Dekkers en Trees Demont op de derde plaats.

Naast deze competitie organiseert de bridgeclub jaarlijks verschillende evenementen. Het eerstvolgende is de 16e Bloesem Fiets Drive op zaterdag 25 april. Daarbij wordt in groepen door het Betuws landschap gefietst en in zes verschillende locaties bridge gespeeld. Op één van deze locaties wordt een uitstekende lunch verzorgd en de prijsuitreiking is aan het einde van de dag in het thuishonk van de club, de Klok Horeca in Gendt.

"Lijkt u het leuk hieraan deel te nemen of wilt u hier meer van weten? Alle informatie hierover staan op www.bridgeclubgendt.nl. Tevens staat daar allerlei andere informatie over de club, het bridgespel en overige wetenswaardigheden."

Meer berichten