Logo gemeentenieuwsonline.nl
De buut van Ferdinandus. (foto: Ed van Eechoud)
De buut van Ferdinandus. (foto: Ed van Eechoud) (Foto: ed van eechoud)

Waar en wanneer is dat feestje?

BEMMEL - Op dinsdag 25 februari begint om 14.30 uur de veelgeprezen jaarlijkse Seniorenzitting in De Roskam, een niet meer weg te denken carnavalstraditie, een evenement zonder weerga in zijn soort, een festijn van jewelste waar je gegarandeerd echt blij vandaan komt!

Ook deze keer weer een afwisselend programma met zang, dans en buuts van het Bemmels Mins en Ferdinandus die het leven en Bemmel onder de loep nemen! Aan het slot van deze gezellige middag zal er zoals elk jaar opnieuw, een indrukwekkende, tot tranen toe bewogen emotionele afsluiting met Bemmelse carnavalskrakers zijn! 'Good old' Jan Verhoeven praat op zijn eigen ongeëvenaarde wijze de middag aan elkaar. "Dus… als u 50 plusser bent mag u dit evenement echt niet missen. Kom op tijd want de zaal in De Roskam loopt snel vol."

De Opperstalmeesters nodigen alle senioren (vanaf 50+) uit om mee te genieten tijdens deze oergezellige Seniorenzitting op dinsdag 25 februari in zaal De Roskam, Dorpsstraat 95 in Bemmel. Entree, een kopje koffie/thee en een drankje zijn gratis! Aanvang: 14.30 uur, zaal open om 14.00 uur. "Voor invaliden kunnen wij een plaats reserveren, bel vóór 25 februari naar 06 54975063. En ... we zien u natuurlijk ook bij de carnavalsoptocht op zondag 23 februari in Bemmel? De Opperstalmeesters rijden mee met de Gouden Koest, dus tot ziens, alaaf!" De Seniorenzitting wordt mogelijk gemaakt door bijdragen van stichting MGZ Bemmel, KBO Bemmel-Doornenburg, stichting De Plak, Makelaardij Knorth en café De Roskam.

Meer berichten