Logo gemeentenieuwsonline.nl

Feiten en plannen van Jubilate

GENDT - Tijdens de laatste jaarvergadering heeft gemengd koor Jubilate afscheid genomen van twee bestuursleden, van José en Trix. Ze werden natuurlijk hartelijk bedankt voor hun jarenlange inzet, wat onderstreept werd met een mooi boeket en een regionaal cadeautje.

Er was al een tijdje een onvolledig bestuur, waardoor er maar twee bestuursleden overbleven: Nell en Henriëtte. Alle koorleden, de dirigent en vooral deze twee ervaren bestuursleden zijn heel blij, dat er weer een volledig bestuur gevormd kan worden. Annemiek, Yvonne en Frans hadden zich kandidaat gesteld en werden met algemene stemmen gekozen. "We kunnen ons nu volledig gaan richten op de repetities en de komende concerten."

De eerste uitvoering is op 2 april in de Providentia. Op uitnodiging van het Oranjecomite verzorgt Jubilate samen met schutterij Sint- Sebastianus en harmonie Cecilia het Bevrijdingsconcert. Op deze datum is het exact 75 jaar geleden, dat Gendt werd bevrijd. Op Koningsdag 27 april brengt Jubilate in zaal De Klok een muzikale hulde aan de dorpsgenoten die dit jaar een onderscheiding zullen ontvangen. Ook gedecoreerden die in voorgaande jaren deze eer te beurt viel, zijn hierbij aanwezig.

Op 5 juli zullen de zangers en zangeressen van Jubilate in Doornenburg de traditionele schippersmis muzikaal ondersteunen. Natuurlijk zijn er ook al plannen, maar daarover later meer. Heeft bovenstaand bericht uw interesse gewekt? Kom gerust eens kijken en meedoen op dinsdagavond 20.00 uur in De Leemhof. Want zingen bij Jubilate is leuk, leerzaam en gezellig!

Meer berichten