Logo gemeentenieuwsonline.nl
Verlichte Optocht Gendt 2019.
Verlichte Optocht Gendt 2019.

Verlichte Carnavalsavondoptocht Gendt

GENDT - Zondagavond 23 februari zal weer een stoet van kleurrijke verlichte praalwagens en carnavalisten door de straten van Gendt trekken.

De start van de optocht is om 19.00 uur bij Villa Ganita, het voormalige gemeentehuis. Route: Nijmeegsestraat, Bernhardstraat, ventweg/parallelweg Langstraat, Hendrik Braamstraat, Wilhelminastraat, Dorpstraat, Markt, Torenlaan, Burchtgraafstraat, Dijkstraat, Dorpstraat, Nijmeegsestraat waar de optocht wordt beëindigd. Ook is het weer feest bij zaal Providentia en café de Klok in Gendt. SCG De Gentenarren zal zorg dragen voor een feestelijk geheel waar jong en oud welkom is. De eerste wagens van de optocht zijn hier vanaf 19.15 uur.

Na de optocht zijn optochtdeelnemers, toeschouwers en carnavalsvierders van harte welkom om na te borrelen of te feesten in de knusse Narrenzaal in zaal Providentia. Hier zal de prijsuitreiking en trekking van de carnavalsloterij plaatsvinden. Bij café De Klok is het ook de hele avond gezellig druk met bezoekers en optochtdeelnemers.

De prijzen van de loterij zijn vanaf woensdag 26 februari af te halen bij Schoenmakerij Nico Jansen. De uitslag van de verlichte avondoptocht en loterij zullen ook op de website van de Gentenarren (optochtcommissie) worden vermeld.

Een vriendelijk verzoek aan bewoners van de optochtroute: Vanaf 17.00 uur tot na afloop van de optocht uw auto niet langs de weg te parkeren voor een goede doorstroming van de optocht. En bezoekers erop attenderen hun auto elders te parkeren. Bij problemen kunt u contact opnemen op telefoonnummer 06 46002670 of 06 53842596.

Meer berichten