Logo gemeentenieuwsonline.nl

Nathalie en Mark van zalencentrum De Kolk krijgen de taart van Lingewaard

taartuitreiking Prins Twan de Spanningzoeker, Prinses Jolanda en Nathalie en Mark van zalencenrum de Kolk  (foto: Michel van der Wiel)
taartuitreiking Prins Twan de Spanningzoeker, Prinses Jolanda en Nathalie en Mark van zalencenrum de Kolk (foto: Michel van der Wiel)

HAALDEREN - De taart van 2020. Al jaren op de achtergrond actief, bezig om het altijd iedereen naar de zin te maken en dan opeens op de voorgrond staan en de zaak te runnen. Ga er maar aan staan!

"Wij en heel Haalderen zien dat jullie lekker bezig zijn. Er worden leuke dingen georganiseerd waardoor Haalderen toch weer op de kaart wordt gezet. Dat waarderen wij enorm. Wij voelen ons als prinsenpaar en als vereniging altijd ontzettend welkom en krijgen het gevoel dat er voor ons gezorgd wordt. Dat is waar gastvrijheid over gaat en wat jullie uitdragen. Dit is onze thuislocatie ons warme nest waar we al jaren terecht kunnen. Hierom vinden wij dat jullie de taart verdiend hebben. We hopen nog jaren samen met jullie het carnaval vorm te kunnen geven en te mogen organiseren", zo werden Nathalie en Mark bedankt.

Met deze woorden van Prinsenpaar Twan de Spanningzoeker en Prinses Jolanda van carnavalsvereniging De Kleibakkers, die het prinsenpaar uitspraken naar Nathalie en Mark van zalencentrum De Kolk, toen de taart van Lingewaard werd uitgereikt. Het was die middag gezellig druk in het café van De Kolk. Mooi om te zien dat vele vrienden, familieleden en natuurlijk ook leden van De Kleibakkers aanwezig waren om Nathalie en Mark in het zonnetje te zetten.

Meer berichten