Logo gemeentenieuwsonline.nl

Laat uw huid verzorgen bij voor Beauty Award genomineerde salon 'Perfect Skin & Beauty' in Huissen

HUISSEN - De huid is het grootste orgaan van het menselijk lichaam en beschermt ons tegen invloeden van buitenaf, zoals zonlicht, kou én ziektekiemen. Het is dus belangrijk om de huid in optimale conditie te houden. Wendy Meyer van Perfect Skin & Beauty helpt u hier graag bij. De huidspecialiste, die eerder werd genomineerd voor de befaamde Beauty Award, verwelkomt u graag in haar salon.

Het eerste wat we zien van een ander, of van onszelf als we in de spiegel kijken, is de huid. Juist daarom is het zo vervelend als de huid er niet naar tevredenheid uitziet of zelfs problemen vertoont. Schoonheidsspecialiste Wendy Meyer weet dat als geen ander. Juist daarom opende ze in november 2018 haar salon voor huidverbetering en anti-aging. In de salon kunt u onder anderen terecht voor een Cosmedix-behandeling, een Klapp-behandeling en een op maat gemaakte jaarplan voor een vast bedrag per maand.

Persoonlijke benadering

Bent u op bezoek in de salon, dan zal de persoonlijke benadering u direct opvallen. Dat is dan ook waar Wendy voor staat. In een intakegesprek maakt u kennis met elkaar. Ook wordt er een huidanalyse gemaakt. Dit is nodig, omdat er tal van behandelingen mogelijk zijn, terwijl niet alles geschikt is voor uw huid. Zorgvuldigheid is dus geboden. Na de intake maakt Wendy samen met u een plan, geheel op maat gemaakt, omdat uw huid uniek is.

Een behandeling in de salon is heerlijk ontspannend en u en uw huid krijgen alle aandacht. Na afloop beschikt u over de beste producten voor uw huid en een zorgvuldig gegeven advies. Heeft u thuis toch nog vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen met Wendy. De behandeling stopt namelijk niet op het moment dat u de deur van de salon uitloopt. Nazorg is een belangrijk onderdeel van uw traject bij Perfect Skin & Beauty.

De beste kwaliteit

Kiest u voor een behandeling bij Perfect Skin & Beauty dan kiest u voor kwaliteit. Natuurlijk wordt er gebruik gemaakt van de beste, natuurlijke producten. Verder behoort huidspecialiste Wendy tot de top van haar vakgebied. Door scholing zorgt zij ervoor dat ze altijd de meest recente en relevante kennis heeft.

Nominatie Beauty Award

In januari werd bekend dat Wendy kans maakt op de Beauty Award voor "Newcomer of the Year". De jury nomineerde haar op basis van haar bedrijfsplan en het bezoek van een zogenoemde mystery guest. Op 19 april wordt bekend of Wendy de award mee naar Huissen mag nemen.

Om de nominatie voor de Beauty Award te vieren, biedt Perfect Skin & Beauty tijdelijk de speciale Beauty Awardbehandeling aan. Voor slechts € 92,50 krijgt u een uitgebreide Cosmedix-behandeling inclusief een glowmasker voor thuis ter waarde van € 69,50 óf een duo voor de lippen van de Lumi Crystal en Enhance t.w.v.    € 72,50.

Kijk voor meer informatie op www.perfectskinenbeauty.nl of neem contact op met eigenaresse Wendy Meyer via info@perfectskinenbeauty.nl of 06 533 06 334.

Meer berichten