Logo gemeentenieuwsonline.nl

Vrouwenvereniging Haalderen

Vrouwenvereniging Haalderen

HAALDEREN - Op 26 februari gaat de lezing van Waterschap Rivierenland helaas door omstandigheden niet door. Deze wordt later in ons programma als nog ingepast.

"Wij houden nu een gezellige avond en hopen op een goede opkomst." Aanvang 20.00 uur in De Tichel Haalderen.

Jaarvergadering

De Snoek Gendt

GENDT - Op 28 februari om 20.00 uur zal weer de jaarlijkse ledenvergadering plaats vinden in het clubhuis aan de Poelwijklaan.

Leden zijn welkom. Vanaf 19.45 uur zullen de verslagen ter inzage liggen. De gehele agenda is te vinden op www.hsvdesnoekgendt.nl.

Vergadering hengelsportvereniging

DOORNENBURG - Zondag 23 februari is de jaarlijkse ledenvergadering van Lotus Vulgaris in het clubhuis Aon de Diek, Rijndijk 67 in Doornenburg.

Naast de gebruikelijke agenda is er ook bestuursverkiezing, waarbij Mart Verhoeven aftredend is en niet herkiesbaar. De vergadering begint om 10.30 uur.

Menu Afhaalpunt Lingewaard

BEMMEL - Op maandag 24 februari kunnen inwoners van heel Lingewaard tussen 17.00 en 17.30 uur het volgende menu afhalen: soep, verse worst met spruitjes en aardappel én 'n toetje.

Deze maaltijd kost vier euro en wordt bereid door een enthousiaste groep vrijwilligers. Het afhaaladres is Cuperstraat 9 in Bemmel. "Graag zelf vier afsluitbare bakjes en gepast geld meenemen! Wilt u ook genieten van zo'n heerlijke verse maaltijd dan moet u zich wel van te voren even inschrijven via het SWL Meldpunt. Er is namelijk maar een beperkte hoeveelheid menu's beschikbaar. Inschrijven kan op maandag t/m donderdag tussen 10.00 en 16.00 uur via 088 2552555."

'Afhaalpunt Lingewaard' is een initiatief van buurtbewoners in samenwerking met SWL. Voor meer informatie kan men contact opnemen met Wil van den Hurk (088 2552550). Het maandmenu staat op www.swlingewaard.nl onder 'Activiteiten'.

Meer berichten